Rugschool en pijnreductie

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet u van uw arts uw zwakkere spieren verstevigen maar u kan nog moeilijk bewegen zonder pijn? Met een EMS training kan u uw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voelt u al een merkbaar verschil.

Pijn in de rug wordt vaak veroorzaakt door zwakke rugspieren en een slechte
houding. Door de speciale E-fit rugjassen met EMS in combinatie met
aangepaste oefeningen kunnen we uw rug- en buik spieren verstevigen.
Hierdoor worden wervels en tussenwervelschijven ontlast. Uw gewrichten
zullen dus minder belast worden waardoor de pijn gereduceerd wordt.

We houden natuurlijk continu rekening met uw medische situatie en zorgen
dat u zich te allen tijde comfortabel voelt. Bij zware pijnklachten gaan we eerst passief aan de slag.

Bij zware pijnklachten gaan we passief aan de slag en combineren we onze
speciale rugjassen met EMS en infrarood. Terwijl E.M.S. werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren, waardoor spanningen verminderen. Die spanning is (vooral bij reuma en fybromyalgie) de oorzaak van pijn. Bovendien zorgt de betere bloedcirculatie (door de E.M.S. en infrarood) voor aanvoer van meer zuurstofrijk bloed.

Spieren hebben nood aan zuurstof om te functioneren.Infrarood neemt de oorzaak niet weg, maar zal het genezingsproces wel ondersteunen.Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen. Via het T.E.N.S effect (= transcutane electrische neuro stimulatie) kunnen we ook zenuwpijn gaan verminderen.

Wilt u onze oplossingen voor rugpijn aan den lijve ondervinden?
Vraag dan een vrijblijvende proefsessie aan!


Wij helpen jou graag verder naar de beste versie van jezelf!


Is je interesse gewekt en wil je het allemaal eens aan den lijve ondervinden? Reserveer dan vandaag nog via onderstaande knop!