dankzij E-fit

Afslanken gaat efficiënter dankzij E-fit. Kunt u door omstandigheden niet meer actief sporten? Dan hebben wij bij Mi Sentimiento ook de mogelijkheid om passief met de e-fit beauty en slim te gaan werken, dus zonder intensief te sporten.

Bent u aan het revalideren? Wilt u dat uw verzwakte spieren opnieuw versterkt worden? Met het e-fit beauty en slim toestel die werkt met electrostimulatie in combinatie met infrarood kunnen wij passief op spierversteviging gaan werken, huid en bindweefsel verstevigen, cellulite aanpakken en pijn (spier-, zenuw- en gewrichtspijn) reduceren zodat u zich opnieuw gelukkiger kunt voelen. En als kers op de taart is deze behandeling tegelijk enorm relaxerend.

Dankzij E-fit wordt sporten efficiënter.
Een E-fit sessie van 20 minuten vervangt:

agsdix-fas fa-check-circle
90 minuten fitness
agsdix-fas fa-check-circle
30 minuten lymfedrainage
agsdix-fas fa-check-circle
Pijnlijke anti-cellulite behandeling

Hoe werkt deze elektrostimulatie?

Beweging is een spiercontractie die op gang komt door middel van een opdracht vanuit de hersenen. Die opdracht wordt vertaald in zwakke elektrische signalen. Het centrale zenuwstelsel stuurt deze signalen door via de zenuwvezels tot aan uw spieren.

E-Fit maakt gebruik van dit natuurlijk principe.

De E-Fit computer vervangt uw centraal zenuwstelsel. Via verschillende elektrodenpads worden de elektrische signalen verstuurd naar uw spieren. Een spiercontractie gegeven door een impuls van buitenaf, is veel intenser dan u dit zelf kan genereren. Hierdoor werken uw spieren intensiever en verbrand je sneller vet.

Cellulite is vetweefsel die wordt veroorzaakt door een slechte bloeddoorstroming. Afvalstoffen stapelen zich dan op tussen de huid en het spierweefsel.

Dit heeft een duidelijk effect op het zelfvertrouwen van een vrouw. Na een paar weken sporten met e-fit kunt u al zichtbaar resultaat waarnemen. Toxines en vetzuren worden verwijderd omdat bloed- en lymfecirculatie optimaal gestimuleerd wordt.

Wilt u deze manier van fitnessen eens leren kennen?
Vraag dan een gratis proefsessie aan!


Wij helpen jou graag verder naar de beste versie van jezelf!


Is je interesse gewekt en wil je het allemaal eens aan den lijve ondervinden? Reserveer dan vandaag nog via onderstaande knop!