cryo21

Vetcel bevriezing

Onze Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0°en -10° C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen en die in een mum van tijd gaan afkoelen tot een temperatuur tussen de 5°C en 8° C boven 0.

Het apparaat

Vetcellen zijn de enige cellen in ons lichaam die niet bestaand zijn tegen koude en sterven onmiddellijk na de behandeling een natuurlijke dood. Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging! De behandeling duurt slechts 20 minuten en geeft een onmiddellijk en definitief resultaat. Het is het allernieuwste op het gebied van Cryotherapie.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken op de huid zoals bij andere voorlopers wel vaak het geval is. Alsook creeëren we geen koudegevoel. Hierdoor is de behandeling volledig pijnloos, maar is deze ook snel en betaalbaar! U kunt de Cryo21vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21 zal een laagje vetcellen verdwijnen.

Hoe werkt het?

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via ons lymfestelsel op de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijdert.

Dermatologen aan de prestigeuze Harvard Medical School (VS) dr. Dieter Manstein en dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen niet goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren (bevriezen). Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryo lipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Welke zones kunnen er worden behandeld?

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decolleté, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam: 

 • Bevriezen van de vetcellen
 • Versteviging van de huid
 • Vermindering cellulitis
 • Contourverbetering en afslanking van het lichaam
 • Stimulering bloedsomloop
 • Draineert afvalstoffen en lymfe

 

 

 

                                                                                                                                        Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.

Effecten op het gelaat:

 • Verstevigen van de weefsels
 • Versteviging van de spieren
 • Vermindering van de rimpels
 • Volume creëren in de lippen
 • Verwijdering/ vermindering van de dubbele kin
 • Huidverjonging
 • Verstevigen en liften van het gelaat
 • Nieuwste techniek huidverjonging Cryo21

Is het veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren (bevriezen) bij een temperatuur net boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto. De behandeling zelf duurt 20 minuten. Er wordt een crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur.

Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging). Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel! deze behandeling is aangenaam en relaxt. Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend. De vetcel is weg en kan dus niet meer terug komen. De tijd tussen de behandelingen is 2 weken. Waarom? Omdat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken en verwijderen. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door.  

Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om ons stelsel goed door te spoelen zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen?

Als u een kuur wilt volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl hebt en dat u voldoende beweegt (richtlijn is 12.500 stappen per dag!) en dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel minimaal 2 liter water drinken per dag (thee mag ook).

Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten, warm bad nemen of sauna/jacuzzi gebruiken.

Wilt u onze CRYO21 aan den lijve ondervinden?